Alcoi es bolca amb Ses Majestats els Reis Mags d’Orient

Alcoi s’ha omplit un any més de màgia i il·lusió amb l’arribada, com cada 5 de gener, de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

A les sis de la vesprada arrancava des de El Camí una multitudinària Cavalcada, l’edició número 139, que obria l’estrela que ha guiat a Ses Majestats des del llunyà Orient fins a la nostra ciutat. L’Ambaixadora Real ha baixat de nou pels carrers del centre d’Alcoi. Ahir declamant el Ban Reial i esta vegada acompanyant als Reis en la seua visita.

I després ha sigut el torn de Ses Majestats, amb els seus respectius patges i ofrenes. Melcior, Gaspar i Baltasar han sigut rebuts amb entusiasme i il·lusió per les centenars de persones que s’han reunit als carrers del Centre. Al seu voltant, xiquets i xiquetes s’enfilaven als camells per a poder saludar als Monarques.

Passades les huit i quart de la vesprada ha donat principi l’Adoració a la plaça d’Espanya. Eixe màgic moment en el qual els Reis oferixen or, encens i mirra al xiquet Jesús i que congrega a centenars de persones.

Prop de 400 patges han acostat també els regals fins als balcons de les cases pujant per llargues escales roges en una de les
imatges més icòniques de la tradicional festa alcoiana.

Campament Real al matí

Durant el matí d’este divendres més de 6.000 persones han pujat a veure el Campament Real, situat en El Preventori, en el qual Ses Majestats han passat la nit després d’arribar a la ciutat. Allí han estat llegint les cartes que xiquets i adults van depositar en les *burritas este dijous a la nit.

Abans de la Cavalcada, els Reis Mags han passat també pels micròfons de Cope Alcoi, en un programa especial en el qual han parlat amb els xiquets i xiquetes de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *