Programa especial: els Reis Mags d’Orient parlen amb els més xicotets en COPE ALCOI

Melcior, Gaspar i Baltasar han visitat este migdia els estudis de COPE ALCOI, després de baixar del Campament Reial, situat en El Preventori, en el qual han passat la nit.

Han estat amb nosaltres en un programa especial, conduït per Gabriel Pascual i Abril Peidro, en el qual han parlat amb un bon nombre de xiquets i xiquetes. Els xicotets els han contat el que han demanat enguany i els Reis els han donat algun consell abans de la Cavalcada.

Ses Majestats han arribat a Alcoi després d’una llarga i cansada travessia i, com han assegurat en esta casa, han passat tota la nit llegint les cartes que ahir els alcoians i alcoianes van depositar en les burretes. No obstant això, arriben amb la il·lusió de poder repartir els regals i complir els desitjos de tot el món.

Matí intens abans de la Cavalcada

Alcoi ja ho té tot llest per a rebre a Reis Mags de l’Orient en una centenària Cavalcada que és Festa d’Interés Turístic Nacional, així com Bé d’Interés Cultural (BIC). Este 2024 complix la seua edició número 139. La desfilada arriba després d’una freda nit, amb una mica de pluja, en la qual Ses Majestats han pernoctat en el Campament situat en El Preventori. Eixe lloc especial que ahir vam poder albirar des de la ciutat gràcies a les fogueres que es van encendre en el vessant de la muntanya res més arribar l’Ambaixador Real.

Pel Campament Reial han passat al llarg de tot este matí més de 6.000 persones, que han pogut veure als patges preparar els paquets que repartiran amb la tradicionals escales roges esta vesprada i nit. També ha destacat la presència de l’Escriba repassant les cartes. També hem vist les botigues en les quals han descansat els Monarques, els ajudants que garantixen que en tot moment els Reis estiguen atesos, els camells en els quals muntaran durant la Cavalcada o la guàrdia arribada des de la Judea per a protegir-los al llarg del trajecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *