El Campament Reial d’Alcoi torna a ser el lloc on la màgia es fa realitat

Els Reis d’Orient ens han deixat visitar aquest divendres 5 de gener, un any més, part del seu campament situat en el paratge del Preventori d’Alcoi i a les faldes de la Serra de Mariola. Poc després de les huit del matí ha obert les seues portes aquest màgic enclavament en el qual hem pogut veure totes les estades en les quals Melcior, Gaspar i Baltasar han passat la nit del 4 al 5 de gener d’aquest 2024 abans de fer la seua entrada triomfal a la ciutat aquesta vesprada en la 139 edició de la nostra Cavalcada.

En el campament hem pogut veure els camells que Ses Majestats empraran en el dia de hui per a recórrer els carrers alcoians així com les burritas que es van usar ahir en la desfilada de l’Ambaixador Reial per a recollir les cartes dels més xicotets a través de les bústies que aquestes van portar en els seus lloms. Per part seua, l’Escriba s’ha afanyat durant tot el matí per a llegir les missives mentre que centenars de patges han estat treballant sense parar per a empaquetar els regals i donar forma a tots els paquets que entregaran aquesta nit per cada domicili. A més, igual que va succeir l’any passat, s’ha pogut entrar en les haimes on els Reis Mags han pernoctat per a descansar del llunyà viatge que els portat fins a Alcoi un any més.

L’Associació Cultural Samarita ha sigut l’encarregada d’organitzar aquesta iniciativa per la qual han passat en el dia de hui més de 6.000 persones arribades fins al mateix campament en bus, taxi o a peu. S’han repartit també castanyes o xocolate calent amb una fi solidària i l’ambient ha sigut molt especial en la zona durant tot el matí. Al migdia han finalitzat les visites i ja totes les mirades se centren en l’esperada Cavalcada que arranca a les 18:00h des del Camí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *