La vacunació infantil arranca amb normalitat

Hui ha arrancat la vacunació dels menors de 12 anys a la Comunitat Valenciana. A les nou del matí han començat a vacunar als primers xiquets en col·legis d’Educació Especial, en zones rurals i diversos col·legis d’Educació Infantil i Primària.

En el Departament de Salut d’Alcoi el citat procés d’inoculació ha arrancat també aquest mateix matí. A partir d’aquesta jornada està previst vacunar a uns 9.000 estudiants en els seus respectius centres educatius i després de la corresponent autorització dels pares o tutors legalsles vacunes són segures i fer-ho en els col·legis és un procés totalment segur perquè són instal·lacions que compten perfectament amb tots els requisits per a portar avant aquesta campanya“, ha destacat sobre aquest tema Clara Pastor; Directora de Salut pública en la nostra àrea sanitària.

Indicar que en la Comunitat Valenciana hi ha més de 330.000 xiquets d’entre 5 i 11 anys (uns 50.000 de cada any) als quals s’espera vacunar en les pròximes setmanes. Els serveis sanitaris valencians disposen actualment d’unes 150.000 dosis de la vacuna pediàtrica de Pfizer, aproximadament la meitat de les quals ja s’han repartit per a l’inici de la vacunació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *