El Consell no prendrà noves mesures si no es detecta un canvi clar en la tendència de la pandèmia

El President del Consell, Ximo Puig, ha evitat parlar de noves mesures per a la pandèmia durant la visita a les obres d’ampliació de l’Hospital Clínic de València. Puig ha deixat clar novament que si fera falta “alguna implementació més es faria” però també ha remarcat que cal esperar l’evolució de la situació. I encara que ha admés que durant l’últim cap de setmana la pressió hospitalària ha crescut, ha valorat que una mirada a les últimes setmanes apunta cap a una “clara estabilització”.

El President ha evitat parlar d’un enduriment de les restriccions i ha defensat que ara és més necessari que mai la “corresponsabilitat i ha demanat esperar als pròxims dies per a vore l’evolució. Puig ha remarcat que analitzaran els diferents indicadors abans de prendre noves mesures. Demà dimecres està previst el Consell Interterritorial de Salut, en el qual participen les comunitats autònomes i el govern espanyol, i dijous es reunirà el Consell. El responsable política del Consell ha remarcat que més que un indicador concret, cal tindre una visió global i veure l’evolució sobre tot de l’estrés sanitari. És cert que en l’últim cap de setmana hi ha hagut un cert repunt de les hospitalitzacions, però en el conjunt de les últimes setmanes hi ha hagut una clara estabilització“, ha reiterat.

Sobre la reunió del Consell Interterritorial de demàmés enllà de noves restriccions“, Puig ha reclamat respecte la mesura perimetral, i reduir la mobilitat entre les regions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *