Carolina Ferre encén les xarxes amb un tuit sobre Felip VI

La presentadora Carolina Ferre s’ha fet viral aquest Nadal després de penjar en la xarxa social Twitter una foto del Rei Felip VI cap per avall. Aquest tuit feia referència al retrat de Felip V, que hem pogut veure sempre  cap per avall al Museu Municipal de l’Almodí de Xàtiva (La Costera), i la de Cocentaina el va penjar mentre s’emetia el tradicional discurs de Nadal del monarca en la nit del dijous 24 de desembre.

El mencionat tuit es va fer viral de seguida i va generar tota classe d’opinions durant la Nit de Nadal i el mateix 25 de desembre. Els comentaris es divideixen entre els que la qualifiquen de “reina” a Carolina Ferre i es declaren fans incondicionals de la presentadora contestana, i els que l’acusen de voler “cridar l’atenció” i critiquen el que consideren un autèntic atac a la Monarquia.

La mateixa Carolina Ferre, que amb altres tuits ha condemnat els insults que ha rebut, va donar explicacions després amb un missatge en què destacava que son pare i sa mare tenien ideologies ben diferents i que l’han educat “amb llibertat de poder fer i dir el què vulga“. A més el Dia de Nadal va realitzar altra publicació amb una fotografia del retrat de Felip V cap per avall, tal com s’exposa a Xàtiva, i explicant que “als SOCARRATS ens agrada penjar els quadres del revés“.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *