Reobri la Fira de Tots Sants de Cocentaina a partir de la vesprada d’aquest divendres

Torna la Fira de Tots Sants de Cocentaina. A partir de les sis de la vesprada d’aquest divendres es reprén l’activitat, després de 24 hores de suspensió per les fortes ratxes de vent que han assotat a la comarca des d’ahir dijous al migdia.

Així ho ha anunciat en COPE ALCOI l’alcalde de la Vila Comtal, Jordi Pla, durant el programa especial que aquesta casa a emés durant el matí des del Centre Cultural El Teular amb motiu de la Fira de Tots Sants. Pla ha qualificat d’autèntics herois als expositors, que han aguantat estoicament les adverses condicions climatològiques de les últimes hores, i ha mostrat la seua satisfacció per l’acció coordinada de totes les parts implicades a l’hora de fer front als incidents registrats durant les últimes hores. El primer edil també ha posat l’accent en els esforços realitzats  per tal de preparar la tornaa de l’activitat “òbviament, tots preferim que estes coses no passen. Però si una cosa positiva podem extraure d’esta situació és demostrar i evidenciar que la Fira de Tots Sants és un esdeveniment perfectament organitzat i, cosa que és més important, preparat per a fer front a les situacions sobrevingudes i als imprevistos, responent amb rapidesa i rigor“, va manifestar el mateix Jordi Pla.

Cal recordar que l’alcalde (Jordi Pla), el regidor de Seguretat (Rubén Muñoz) i la regidora de Fira (Marcela Richart) han presidit al migdia una nova reunió amb totes les parts implicades així com els efectius de seguretat per a avaluar la situació. Després de veure les prediccions meteorològiques, s’ha optat per la reobertura encara que la zona d’atraccions infantils continuarà tancadafem una crida a recuperar la il·lusió i queden tots convocats a partir de les 18:00h, en la part alta del Passeig del Comtat, per a una cercavila que simbolitzarà la reobertura“, va sentenciar la regidora de Fira: Marcela Richart.

Assenyalar que en les últimes hores, el vent ha provocat alguns danys en stands, carpes o productes exposats al carrer. Tot després d’una nit marcada per les fortes ratxes de vent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *