La Policia Nacional participarà en les Entrades d’Alcoi

La Policia Nacional compleix en aquest 2024 ni més ni menys que 200 anys de presència a Alcoi i per a celebrar-ho prendran part de manera especial en les pròximes Festes de Moros i Cristians. I és que obriran l’Entrada Mora i Cristiana amb una unitat especial de cavalleria procedent de València i vestida de gala per a l’ocasió. Una iniciativa que busca retre homenatge al Cos Nacional de Policia dins d’un dels actes més esperats de la Festa alcoiana “vam fer la proposada mesos arrere i considerem que és una bonica manera de recordar l’efemèride al carrer. Ho fem, a més, en les Festes de Moros i Cristians que tanta transcendència tenen en l’aspecte turístic i econòmic, unes celebracions que són un emblema d’aquesta ciutat“, comentava aquest dijous Jesús Sánchez, inspector Cap de la Policia Nacional a Alcoi.

Des de l’Associació de Sant Jordi han mostrat sempre el seu total suport a la proposta que van fer des de la Policia Nacional al mateix temps que feliciten la mateixa per aquest aniversari. A més detallen la forma en la qual prendrà part en les Entrades l’esmentada unitat especial de cavalleriaobriran tant l’Entrada Cristiana com la Mora i aniran després dels Heralds i Trompeters, i abans dels Sergents precedint a l’ostentació dels dos Capitans“, ha aclarit el president de la màxima institució festera; Juan José Olcina.

Toni Francés, alcalde d’Alcoi, ha recordat també la importància d’aquesta iniciativa i ha posat de manifest el suport de l’Ajuntament a aquesta. A més ha avançat més activitats per a commemorar els 200 anys de la Policia Nacional a Alcoi “per als mesos de maig o juny volem fer una jornada en la Plaça d’Espanya en la qual el Cos puga mostrar a tota la ciutadania les seues unitats o l’activitat tan important que exerceixen” va concloure.

Un acte, el de la presència de la unitat de cavalleria de la Policia Nacional obrint les Entrades de Moros i Cristians, que ja ha despertat expectació a la ciutat. Haurem d’esperar fins al 20 d’abril per a aplaudir pels nostres carrers als participants en aquesta curiosa activitat commemorativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *