Els hotels d’Alcoi al 100% d’ocupació per al Dia de Les Entrades

Queda un mes perquè Alcoi gaudisca de les seues Festes de Moros i Cristians, i en tot just 30 dies estarem en la jornada després de les espectaculars Entrades dels bàndols de la creu i de la mitja lluna. Per al mateix 20 d’abril, data en la qual coincideixen enguany les desfilades, i fins i tot per a la vespra del Dia dels Músics els hotels ja pengen el cartell de complet havent-hi també bons índexs de reserves en poblacions pròximes com Cocentaina. Aquest fet demostra l’important impacte econòmic que genera en la zona la trilogia en honor a Sant Jordi.

Precisament a un mes vista d’eixe dissabte 20 d’abril, els hotels del nucli urbà d’Alcoi estan al 100% d’ocupació tant per al dia de les Entrades com per al divendres 19 d’abril, data en la qual oficialment arrancaran les Festes amb la interpretació de l’Himne en la Plaça d’Espanya. Per al dia de Sant Jordi l’ocupació està al 80% hui dia i ja les xifres baixen considerablement per al dilluns 22 d’abril, jornada que tan sols serà festiu local a Alcoi. Així ho ha explicat en COPE ALCOI Lucía Capó, al capdavant d’un conegut hotel de la ciutat del Serpis, i que detalla també la procedència d’aquells que ja han fet les reserveshi ha turistes que venen a veure les Festes, però la majoria de les habitacions les han reservades persones d’Alcoi que resideixen fora i que busquen l’hotel per a allotjar-se així com per a preparar-se de cara a participar en els diferents actes“, afirma. Capó insisteix també que aquestes dades ja es van fregar l’any passat per Festes i fins i tot per Nadal «després de la pandèmia tot ha tornat a la normalitat i podem dir que, tant 2022 com 2023, han ajudat a recuperar a un sector que tan danyat es va veure durant la crisi sanitària del Coronavirus al no celebrar-se les Festes o moments tan esperats com la Cavalcada de Reis“, conclou.

Abans de Festes arribarà la Setmana Santa i en aquests dies no hi ha problema per a trobar una habitació lliure als hotels alcoians. En aquest cas els establiments atribueixen la situació al fet que la gent està optant més per destins de costa o eixir a altres punts d’Espanya o de l’estranger per a fer una escapada en uns dies de Pasqua que enguany s’avancen en el calendari i que arriben a la fi de març més allunyats dels festejos de Moros i Cristians.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *