Així és Mauro Abellán, Sant Jordiet 2024 d’Alcoi

Han sigut les seues primeres paraules davant els mitjans de comunicació després de saber que va a ser Sant Jordiet en les Festes de Moros i Cristians de 2024. A Mauro Abellán Bravo se li notava nerviós però, com han assegurat els seus pares, content per assumir el càrrec que té per davant.

set anys i resideix a Madrid amb els seus pares i els seus dos germans majors, Clara i Alonso. Com ell mateix ha contat, pertany a la Filà Judíos i sempre participa en l’Entrada i en la Processó de Sant Jordi. Enguany també ho farà, però de manera molt més especial.

Sobre l’acte que més il·lusió li fa, ell el té clar: l’Aparició. “Em fa il·lusió tirar fletxes”.

Ja el van presentar l’any passat, però no va haver-hi sort. “Era la segona vegada. Havíem optat amb els fills de tots els amics del grup de la Filà i ell és l’últim. Era la ultima opció que teníem”, contava Manuel Abellán, el pare del Sant Jordiet, als mitjans.

La notícia els va arribar ràpidament i va ser tota una sorpresa. “Tothom estava molt convençut. Nosaltres estàvem expectants, però no pensàvem que anara a eixir. La primera notícia que em va arribar va ser a través del grup de WhatsApp de la Filà. Ni tan sols els havia donat temps als meus amics a cridar-me”, explica el pare.

I va ser en eixe moment quan li ho van explicar a Mauro, que ja sabia que optava a ser Sant Jordiet. “Va fer un salt sobre la taula amb les mans enlaire. Estava molt content“.

Ara venen uns mesos de molts actes i preparatius, però afronten el càrrec amb il·lusió. “Estem molt orgullosos i amb molta il·lusió d’assumir el càrrec. Agraïts a tot el suport de la Filà Judíos i dels meus amics”, assegura Manuel Abellán. “Estem molt contents. Ens ha enxampat de sorpresa. A poc a poc ens anirem posant amb tots els preparatius“, conta també la mare del Sant Jordiet, Carmen Bravo.

Entre Alcoi i Carmona

Per part seua, Mauro ha explicat que el seu esport favorit és el bàsquet. I si parlem de futbol ho té clar, és del Reial Madrid. Però no sols ix en Festes de Moros i Cristians d’Alcoi. La seua mare és de Carmona, un municipi de Sevilla, i ell participa en la Setmana Santa. “Ix d’Escolà darrere dels passos repartint golosines“, contava Clara, la seua germana.

A Alcoi l’any passat va eixir en l’esquadra infantil per primera vegada. El seu germà Alonso està convençut que farà molt bé de Sant Jordiet. “Jo crec que ho farà molt bé perquè a vegades juguem a casa tirant les fletxes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *