Paula Figuerola deixa el càrrec de regidora de Col·lectiu-Compromís

La regidora de Col·lectiu 03820-Compromís a l’Ajuntament de Cocentaina, Paula Figuerola, ha renunciat a la seua acta de regidora després de cinc anys formant part de la corporació local contestana.

En un comunicat, remés als mitjans de comunicació, Figuerola assenyalava que havia adoptat aquesta decisió per motius personals al mateix temps que explicava que després d’un lustre havia arribat el moment de tancar una etapa de la seua vida que defineix com satisfactòria. En aquest sentit assegura que ser regidora de Col·lectiu 03820-Compromís li ha permés donar el millor de si mateixa a l’hora de defensar els interessos dels contestans així com de les contestanessón molts els moments viscuts durant aquests anys, és per això, que també volia expressar les meues disculpes si en algun moment se m’ha demanat ajuda i no he estat a l’altura que els contestans i contestanes es mereixen. Ser regidora del teu poble és un acte de vocació pública i de millorar. Una vivència que totes les persones haurien de viure al llarg de la seua vida. Hores de revisió d’expedients, assistència a comissions i plens … una càrrega de treball totalment voluntària i, alhora, gratificant“, assenyala.

Després de la renúncia de Paula Figuerola, i si se segueix l’ordre establert en la llista amb la qual la formació política va concórrer a les Eleccions Municipals de 2019, serà Ayelén Sempere la que prenga possessió del càrrec de regidora.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *