Nous contagis per Coronavirus al Departament de Salut d’Alcoi

El Departament de Salut d’Alcoi ha registrat nous casos de Coronavirus segons les dades que ha fet públiques en aquest matí la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.

En concret, a la nostra àrea sanitària hi ha en aquests moments 427 contagis per Covid-19 i aquesta xifra suposa 12 més respecte a les dades que vam conéixer en el dia d’ahir. Cal assenyalar que 10 casos corresponen a Castalla, població on es va produir un xicotet brot a un Centre de Majors que ha tancat les portes per prevenció, mentre que la resta són d’Onil i Muro. El nombre de víctimes mortals es manté sense canvis des de finals de maig i en aquests moments són 116 les persones que ens han deixat a causa del virus des que va començar la pandèmia.

Les autoritats sanitàries insisteixen en la importància de complir les mesures de prevenció per a evitar l’aparició de rebrots i remarquen que cal fer ús de la mascareta en espais públics, mantenir una adequada higiene de mans i evitar les reunions lúdiques de moltes persones.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *