Una estufa podria estar darrere d’un incendi en un habitatge a Alcoi

El foc els va sorprendre mentre dormien. Incendi esta matinada a un habitatge d’Alcoi. En concret, al carrer Azorín, prop de les dues menys quart de la matinada.

Segons han contat alguns testimonis a Cope Alcoi, l’incendi va poder ser provocat per una estufa elèctrica en un segon pis de l’edifici. Fins allí es van traslladar efectius del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant per a apagar les flames. Part del veïnat va haver de ser desallotjat pels bombers, ajudats de la Policia Local d’Alcoi.  El foc no es va propagar a altres habitatges.

“Nosaltres vivim en el tercer i, quan vam eixir fora de casa, estava tota l’escala plena de fum. Quasi no podíem ni respirar. Vam eixir fora de l’edifici”, ha explicat Mireia, una de les veïnes que va viure els fets.

Després d’extingir-se el foc i airejar-se l’edifici, els veïns van poder tornar a les seues cases. “Els bombers van tardar sobre una mitja hora a apagar el foc i airejar l’edifici. Va quedar en un esglai sense cap ferit, però un esglai bastant gros“, conta la testimoni.

Els serveis sanitaris van haver d’atendre els propietaris de l’habitatge en la qual va originar el foc, un matrimoni octogenari, que dormia quan es va declarar l’incendi. També es va atendre un veí que va accedir al pis per a intentar apagar les flames.

“Vam agafar el que era vital”

Quan es sent parlar d’un succés com este, sorgeixen els dubtes de què t’emportaries de casa si hi ha un incendi. Mireia, que aquesta matinada s’ha vist en eixa situació, ho té clar. “De sobte, la meua mare em va despertar dient que hi havia foc. Vam agafar el vital. A vegades et planteges què agafaries de la teua casa si hi haguera un incendi. I la realitat és que res, només els éssers vius. Així que vam agafar al nostre gat i vam eixir”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *