Toni Francés davant la situació de l’Alcoyano: “la proposta de Ramírez és immoral”

L’Ajuntament d’Alcoi ha eixit al pas de les afirmacions que aquest matí ha fet el Deportivo Alcoyano després que el Club emetera un comunicat en el qual afirmava que el Camp Municipal del Collao no reuneix les condicions necessàries per a albergar un equip que competeix en Primera Federació. Un text on també l’entitat blanc-i-blava plantejava descendir a Tercera Federació per a poder continuar mantenint El Collao com a camp oficial i continuar a Alcoi.

Passades les 13:30h ha comparegut l’alcalde (Toni Francés) al costat del vicealcalde (Álex Cerradelo) i el regidor d’Esports (Alberto Belda). El primer edil ha qualificat d’ “immoral” el que proposa Juan Carlos Ramírez per al futur de l’Alcoià i ha recordat que l’Ajuntament sempre ha atés totes les necessitats que ha tingut el Club. Francés ha reiterat que davant aquest contextcal buscar una solució urgent” i ha lamentant que tota la informació que coneix sobre l’assumpte l’està tenint pel que apareix als mitjans ja que la comunicació amb l’entitat esportiva no és fluida. L’alcalde ha deixat clar un missatgel’Alcoyano no pot marxar d’Alcoi, no hi ha un altre escenari possible. El propietari és el que té les accions, però aquest club és molt més, és un emblema d’Alcoi, és història, sentiment i va unit a aquesta ciutat“, ha afirmat.

Està previst que la setmana vinent el mateix Ajuntament mantinga una reunió amb les penyes de l’Alcoyano que s’estan mobilitzant perquè el Deportivo seguisca a la ciutat. De fet aquestes últimes han convocat una manifestació per al 25 de maig, coincidint amb l’últim partit de la temporada, i que aniria des de l’Ajuntament fins al Collao en acció de protesta pels fets que s’estan produint i per a instar que el Club no desaparega d’Alcoi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *