Set xiquets opten als càrrecs de sergent moro i cristià

La seu de la Filà Abencerrajes d’Alcoi acollirà aquest dissabte el concurs per a triar als xiquets que exerciran el càrrec de Sergent Infantil moro i cristià durant les pròximes festes en honor a Sant Jordi. Aquesta cita tindrà lloc a partir de les 17:00h i a la mateixa opten un total de set xiquets segons la informació facilitada per l’Associació de Sant Jordi.

Es tracta d’Ona Santonja Aracil de la Filà Alcodianos, Aitana Cantó Jordà de la Filà Cordó i Jimena Vicens Cánovas de la Filà Tomasinas. A aquestes candidatures se li uneixen les de Mateo Coderch Pastor de la Filà Guzmanes, Yago Zapata Sempere de la Filà Navarresos, Nicolás Agulló Monllor de la Filà Barbarescos i Marina Montava Cavallero de la Filà Aragonesos. Tant els candidats com les candidates demostraran els seus dots davant al jurat als sons del pasdoble El Desitjat, d’Edelmiro Bernabéu, ja que esta és la peça obligada del certamen estant previst també que sone una altra peça que es triarà a l’atzar. Una vegada vistes totes les evolucions, l’esmentat jurat deliberarà i quedaran triats els Sergents Infantils de tots dos bàndols que s’estrenaran precisament en l’acte de la Glòria Infantil del pròxim any.

Els triats per a exercir esta responsabilitat rellevaran en el càrrec a Abril Albero i Juan Abad, els quals ja han finalitzat cicle al capdavant d’estes funcions. L’esmentat concurs, com hem destacat anteriorment, serà a partir de les 17:00h en la seu de la Filà Abencerrajes que se situa al carrer Bisbe Orberà número 6 de la nostra ciutat. Indicar que la Glòria Infantil tindrà lloc a principis del mes d’abril del pròxim any perquè la Glòria Major serà el 31 de març pel fet que la Setmana Santa cau primerenca en el calendari. Amb tots dos actes s’obrirà camí a una trilogia festera que també s’avança respecte a les dates habituals, tenint lloc del 20 al 22 d’abril i quedant la festivitat de Sant Jordi com a Dia del Descans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *