El col·legi Carmelites s’alça amb el premi del Certamen Escolar de Nadales de COPE ALCOI

El Teatre Calderón d’Alcoi ha acollit aquesta vesprada el tradicional Certamen Escolar de Nadales de COPE ALCOI, una cita que ha aconseguit l’edició número XIX i que ha recaptat donatius per a Càritas Alcoi. Una vegada més, aquesta casa ha aconseguit omplir aquest espai cultural en un esdeveniment nadalenc que cada any és molt esperat i en el qual prenen part diferents centres educatius de la ciutat.

El Certamen ha arrancat amb les actuacions dels col·legis participants i cadascun d’ells ha interpretat dues cançons de lliure elecció. En aquesta ocasió han pres part el Col·legi José Arnauda, el Col·legi Carmelites Fundació Vedruna Alcoi, el Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer, el Col·legi Salesians Joan XXIII, el Col·legi Sant Vicent de Paúl i el Col·legi Esclaves SCJ Alcoi. Una vegada finalitzades les interpretacions, ha arribat el moment esperat de realitzar el sorteig que anava a dir el centre educatiu que s’emportaria el premi únic d’aquest Certamen Escolar de Nadales consistent en un viatge per a tota la classe al parc temàtic Terranatura. Han sigut Aitana Cantó i Ona Santonja, Sergents Infantils per a les pròximes Festes d’Alcoi, les encarregades d’extraure el paper amb el nom del guanyador “estem molt contents per haver sigut agraciats amb el premi i el més important és participar en aquest Certamen perquè es crea cada any molt bon ambient“, assenyalaven des del mateix col·legi Carmelites que han resultat premiats amb l’esmentat guardó.

Sens dubte, un esdeveniment nadalenc esperat que han fet possible Terra Natura, MUBOMA, Vectalia, Economy Cash, el Colegio Oficial de Agentes Comerciales, Fernando Cano Ropa Hombre, Ponsoda Correduría de Seguros, Aqualia i Cinta, tienda de globos y regalos. També han prestat la seua col·laboració l’Ajuntament d’Alcoi i el mateix Teatre Calderón a l’hora d’aportar tota la infraestructura necessària perquè aquest Certamen Escolar de Nadales tire avant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *