Més aparcament, una de les necessitats del barri de Santa Rosa d’Alcoi

Els veïns del barri de Santa Rosa d’Alcoi insisteixen que la falta d’aparcament és una de les principals problemàtiques a les quals s’enfronta actualment la zona. Consideren que les places creades recentment són insuficients i demanen a l’Ajuntament que treballe en buscar una solució sobre aquest tema a curt termini.

Des de l’Associació Veïnal expliquen que la cessió dels terrenys de la Colònia d’Aviació a la ciutat pot obrir una via de fuita perquè aquesta zona d’Alcoi, una vegada urbanitzada, pot acollir nous estacionaments de vehicles. A més van més enllà i consideren que es podria explorar una altra proposta que podria solucionar una problemàtica que és un maldecap per als veïns o els que acudeixen al barri «hi ha espais que, cedits o comprats pel Consistori, podrien servir per a crear algun aparcament en altura que donara cabuda als vehicles. No és que tinguem molts solars però hi ha punts que podrien acollir una infraestructura d’aquestes característiques si es planifica bé el projecte«, puntualitza el president del col·lectiu, Juan Moncho. Aquest últim també parla que quan el projecte de Rodes siga una realitat arribaran més vehicles al barri «és un espai en el qual hi haurà activitat, que ens donarà importants serveis a Santa Rosa, però si no es té en compte crear més aparcament estarem davant un problema que s’agreujarà més«, conclou Moncho.

Recordar que el barri de Santa Rosa d’Alcoi compta amb 26 noves places per a estacionar al carrer La Milagrosa, un projecte que els veïns portaven anys reivindicant i que es va convertir en una realitat fa unes setmanes. Es tracta d’una obra que l’Ajuntament va traure a concurs el mes de novembre passat. Un total de 49.979.36 euros per a crear al voltant de 30 places d’aparcament però, després dels permisos i estudis corresponents, ha quedat en aquestes 26 places.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *