Les recordades ‘Nits de Festa’ tornen a la Plaça de Dins d’Alcoi

Les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi sumen un nou al·licient enguany en el que a oferta d’oci es refereix. I és que tornen a la Plaça de Dins les recordades ‘Nits de Festa’, una iniciativa que no véiem des de fa més de dues dècades i que sorgeix gràcies al treball dels hostalers d’aquesta zona de la ciutat al costat de la implicació de l’Ajuntament.

En la programació prevista, trobem un ampli ventall d’activitats entre la vesprada del divendres 19 d’abril i el conegut com a ‘Dia dels Trons’. En la primera de les jornades, la del Dia dels Músics, s’habilitarà una pantalla gran per a poder veure la interpretació de l’Himne de Festes mentre gaudim del ‘tardeo’ en les hores prèvies a l’arrancada de la trilogia festera en honor a Sant Jordi. Ja el Dia de L’Entrada actuarà Germans Brohers, que visionaran músi¶ca dels 80, 90 i 200 del pop i rock nacional, entre les onze de la nit i les dues de la matinada. El mateix horari es repetirà l’endemà, festivitat de Sant Jordi, amb la presència sobre l’escenari del grup de Castalla Carne de Cañón. Les propostes finalitzaran el dilluns 22 d’abril, Dia del Alardo, però en aquest cas l’horari canvia a la vesprada i a partir de les 18:00h actuarà el GRUPO EÑE de la veïna ciutat d’Ontinyent abans que sobre les 21:30h es retransmeta també en pantalla gegant l’Aparició de Sant Jordiet “creiem que era una cosa que la gent demandava des de fa temps i ho hem fets possible després de solucionar la burocràcia corresponent“, explica Teresa Vivar; representant del sector de l’hostaleria de la Plaça de Dins. Aquesta avança també una important novetates podrà accedir gratuïtament però la Plaça de Dins tindrà aforament i tan sols es farà l’entrada i eixida pels accessos que recauen al carrer Sant Llorenç o a Sant Tomàs“, conclou.

En les ‘Nits de Festa’ es contemplen també altres mesures. No es podrà entrar al recinte de la Plaça de Dins amb botelles de cristall però tampoc es permetrà el consum d’alcohol als menors d’edat a l’interior de l’espai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *