L’Enramada donarà la benvinguda al mes d’agost als carrers d’Alcoi

Tot sembla indicar que l’Enramada passarà part de l’estiu amb nosaltres. Perquè, com a mínim, fins a mitjan agost seguirà al carrer.

Anunciava fa unes setmanes Jordi Martínez, regidor de Festes, en declaracions a Cope Alcoi, que s’estava ultimant la licitació per a la retirada de l’Enramada. És una cosa de la qual fins ara s’havia encarregat la brigada d’obres. Simplement es contractava la grua. Però ara s’ha de licitar eixa contractació.

El concurs ja s’ha publicat i les empreses poden presentar-se fins al 26 de juliol. Posteriorment, s’adjudicaran les obres a una de les empreses, que tindrà tres setmanes per a retirar-la.

Amb aquests temps, caldrà esperar més o menys fins a mitjan agost, més fins i tot. Uns quatre mesos després que se celebraren les Festes de Moros i Cristians d’aquest 2023. Però serà quasi mig any el que l’Enramada ha sigut al carrer, perquè a la fi de febrer ja començava la seua col·locació. Pluja, vent i ara fins a temperatures de 42 °C. Això és el que ha suportat l’Enramada enguany.

El pressupost per a la seua retirada és d’uns 46.000 euros (IVA inclòs). De cara a pròxims anys es pretén també poder licitar tant el muntatge com el desmuntatge de l’Enramada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *