L’Alcoyano planteja jugar en Tercera Federació i l’afició es planta: «cal evitar que el Club isca d’Alcoi»

L’Alcoyano ha emés un comunicat al migdia d’aquest divendres en el qual ha arremés contra l’Ajuntament deixant clar que el Camp del Collao no reuneix les condicions necessàries perquè l’equip puga competir en Primera Federació. D’igual forma, asseguren, que no hi ha col·laboració per part del Consitori ni tampoc de l’empresariat a la ciutat pel que davant aquest escenari el propietari del Club (Juan Carlos Ramírez) es veu obligat «a emportar-se la llicència de Primera Federació a La Nucia». D’aquesta manera, Alcoi podria continuar mantenint el Club Esportiu Alcoyano, baixant aixó si a Tercera Federació, amb tota la seua identitat i història i, amb El Collao com a camp.

L’afició esclata

L’afició de l’Alcoyano es mobilitza per a evitar una quasi possible desaparició del Club o el seu trasllat fora d’Alcoi. Ha quedat constituïda la plataforma ‘La moral no morirà’, la qual demana a Juan Carlos Ramírez que reconsidere la idea d’emportar-se l’equip a La Nucia, intenció que persegueix el propietari de l’entitat segons ha transcendit en els últims dies. La mateixa plataforma la integren penyes històriques de l’Alcoyano com la de Planes, la qual ha emés un comunicat per a denunciar la situació.

En aquest text deixen clar que l’Alcoyano és patrimoni d’Alcoi i que representa a la nostra ciutat des de fa quasi cent anys. A més demanen transparència a tots els organismes implicats en el Club, especialment a l’Ajuntament, i mostren el seu total rebuig al fet que l’entitat blanc-i-blava puga marxar a un altre municipi per interessos particulars. Des de la penya de Planes insisteixen a demanar que els treballadors de l’Alcoyano que són d’Alcoi facen un pas avant per a tractar de salvar al Club, fins i tot consideren que eixa mateixa actitud l’haurien d’adoptar els capitans i jugadors més veterans. Asseguren que la conversió en SAD «va ser una farsa» i anuncien accions legals en el cas que l’Alcoyano canvie de domicili fiscal o desaparega «demanem a l’Ajuntament que moga fitxa perquè el Club seguisca a la nostra ciutat i ens sumarem a totes les iniciatives de protesta que es convocaran els pròxims dies«, comentava en COPE ALCOI Ignasi Bataller com a representants de l’esmentada penya de Planes.

I davant aquest context s’ha convocat una manifestació per al 25 de maig. Començarà davant l’Ajuntament i es realitzarà fins al Collao abans de l’últim partit de la present temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *