La venda d’entrades per al Campament Real 2024 d’Alcoi es realitzarà per sorteig

El Campament Reial de 2024 porta novetats. Entre elles, el canvi en el mètode de venda d’entrades. Per a evitar que es repetisquen situacions com les d’anys anteriors, com el col·lapse a l’hora de realitzar la compra, la venda es realitzarà per sorteig.

Per a això, des de l’Associació Cultural Samarita habilitaran una aplicació mòbil en la qual es podrà realitzar la inscripció al sorteig. Amb el nom de ‘Campamento Real’, l’aplicació estarà disponible tant per a Apple com per a Android en els pròxims dies. Caldrà registrar-se amb el correu electrònic i es poden demanar un màxim de cinc entrades per cada correu.

El termini d’inscripció és del 6 al 30 de novembre. A més, els dissabtes 11, 18 i 25 de novembre (en horari d’11 a 13 hores), es podrà acudir al Café Samarita si es requereix ajuda amb la inscripció. El sorteig es realitzarà en directe l’1 de desembre. Els guanyadors seran notificats per correu electrònic. A partir d’este dia, tindran fins al 15 de desembre per a realitzar el pagament de les entrades a través de l’enllaç que els arribarà al correu.

Per al Campament Reial de 2024 hi ha previstes 6.000 entrades, 3.000 en bus i altres 3.000 a peu. D’elles, 4.400 es trauran a sorteig. La resta es reserven per a compromisos. Quant als preus, les entrades a peu costen 4 euros i les d’autobús, 5. Es tracta de donatius, amb els quals es pretén millorar els serveis que el Campament ofereix a la ciutadania.

Més detalls

En la roda de premsa oferida per David Ponsoda, de l’Associació Cultural Samarita, i Jordi Martínez, regidor de Festes, s’han donat més detalls sobre l’edició de 2024 del Campament. Com en anys anteriors, l’eixida dels autobusos es realitzarà des de la plaça Al Azraq (depenent de l’horari per al qual es tinga l’entrada).

A més, torna el concurs de cartes XXL, un certamen que és a càrrec del Centre Comercial Alzamora. En l’elecció de les millors cartes col·laboraran la família del Sant Jordiet, Mauro Abellán, i la Filà Judíos.

Quant als accessos al Campament, en els pròxims dies començaran els preparatius i tasques perquè estiguen en bon estat per a la ciutadania.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *