La retirada de l’Enramada de Festes d’Alcoi comença per la Plaça d’Espanya

Han passat quasi cinc mesos de les últimes Festes de Moros i Cristians d’Alcoi, a l’abril d’aquest 2023. Durant tot aquest temps -i des que es va muntar al febrer d’aquest mateix any-, l’Enramada ha sigut als carrers del Centre d’Alcoi. No obstant això, la Plaça d’Espanya ja s’ha despertat aquest dilluns sense la decoració festera.

El primer tram de l’Enramada ha sigut retirat durant la matinada. Aquesta pròxima nit continuaran aquestes tasques de desmuntatge per Sant Nicolau i Sant Llorenç. La idea és poder és anar retirant-la per trams al llarg de tota aquesta setmana.

I amb la Romeria de la Verge dels Lliris prevista per a aquest pròxim diumenge, a mesura que es retire l’Enramada s’aniran col·locant les banderoles en el seu honor als carrers del Centre.

Renovació de l’Enramada

La setmana passada, Jordi Martínez, regidor de Festes i d’Obres i Serveis va anunciar que l’Ajuntament de la ciutat treballa en un contracte per al muntatge i desmuntatge de l’Enramada de cara als pròxims anys, que inclourà també la progressiva remodelació de les parts de l’Enramada més desgastades. I és que esperen que puga ser renovada abans que arribe al final de la seua vida útil, que és d’uns 50 anys. No obstant això, l’Enramada ja té 30. També s’elaborarà un contracte per al muntatge i desmuntatge, en concret, del Castell de Festes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *