La piscina del Preventori d’Alcoi tarda a obrir perquè algú talla les canonades

Amb les altes temperatures que estem vivint, pròpies de l’estiu, a tot el món li  agrada poder donar-se un bany. I per a això la ciutat compta amb diverses piscines a disposició de la ciutadania. Tanmateix, hi ha gent que pareix que no vol que aquestes s’òbriguen.

En concret, la piscina del Preventori, que encara no ha obert les seues portes perquè hi ha talls en les seues canonades. Talls que són provocats i que requereixen d’una reparació per a poder donar servei.

Però això no ha ocorregut només ara. Hi ha hagut diversos talls, en diferents punts, al llarg dels últims mesos. I és que, encara que tracten de tapar les canonades amb pedres, els vàndals les retiren per a poder realitzar els talls. Per a això, utilitzen les eines adequades, la qual cosa confirma que es tracta d’actes intencionats. L’últim ha sigut descobert aquest mateix matí. “Fa dos dies que vam haver de reparar la canonada. Aquest matí ens hem trobat amb la sorpresa que l’han tornada a trencar”, ha explicat Pepe Pastor, vicepresident de la Fundació Mariola, en declaracions a Cope Alcoi.

Però no només ha ocorregut en el cas de la piscina. “Han llevat la grava i unes trenta pedres que hi havia. És una cosa contínua. També havíem arreglat la presa de la font i la van tornar a tallar. El problema és que està al descobert”, ha lamentat Pastor.

Des de la Fundació pretenien obrir la piscina aquest mateix cap de setmana, encara que ara caldrà esperar que torne a reparar-se la canonada. “Esperem que la setmana que ve puguem obrir a la gent d’Alcoi. Per a això està precisament la fundació, per a donar servei al poble d’Alcoi, continuar el que va fer Don Cirilo.”

De moment la piscina està tancada, però quan òbriga tampoc comptarà amb servei de bar. Això es deu al fet que l’empresa que ho gestionava no ha pogut fer-se càrrec enguany. Encara així, la piscina comptarà amb algunes màquines expenedores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *