La del Preventori serà a partir d’enguany la cinquena piscina municipal d’Alcoi

Arriba l’estiu i amb ell l’obertura de les piscines municipals d’Alcoi, que enguany comptaran amb una novetat important: seran 5 en total!. I és que gràcies a un acord amb la Fundació Mariola L’Asunción, propietària de la piscina del Preventori, la ciutat podrà gaudir d’una nova opció d’esplai aquàtic ja que aquesta instal·lació s’incorporarà a l’oferta de piscines municipals amb la qual compta Alcoi en aquests moments.

La Fundació Mariola L’Asunción ha fet importants treballs d’adequació en la piscina, part dels quals van ser finançats a través d’una subvenció municipal destinada a complir amb la normativa corresponent. De manera similar a la gestió de la piscina del Col·legi Sant Vicent de Paúl, serà l’Ajuntament qui s’encarregue d’administrar aquesta instal·lació, aportant personal i duent a terme el manteniment necessari per a garantir el seu funcionament òptim.

Alberto Belda, en representació de l’Ajuntament, va expressar el seu agraïment a la Fundació Mariola pel seu esforç i va anunciar que aquesta nova proposta convertirà a la piscina en la cinquena instal·lació municipal d’Alcoidonant-se així un major servei a la ciutadania“, ha expressat sobre aquest tema el regidor d’Esports.  Cal recordar que Alcoi ja compta amb les piscines municipals José Trenzano Alós, Caramanxel Juan Agudo Garat, Batoi i la del Col·legi Sant Vicent de Paúl, les quals van registrar un rècord en la temporada passada amb 72.663 accessos. Aquest notable increment de 10.164 accessos respecte a l’any anterior reflecteix el creixent interés i gaudi d’aquestes instal·lacions per part de la ciutatt.

Indicar que les piscines municipals d’Alcoi estaran obertes al públic de dilluns a diumenge, des de les 10.00 fins a les 20.00 hores. La temporada. segons informen des de l’Ajuntament, s’estendrà des del 14 de juny fins al 8 de setembre, un dia abans de l’inici del curs escolar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *