La Colònia, una oportunitat per a sumar nous serveis al barri de Santa Rosa d’Alcoi

Avança el procés perquè la Colònia d’Aviació puga integrar-se en el barri de Santa Rosa, un projecte pel qual porta treballant l’Ajuntament d’Alcoi des de fa temps en negociacions amb el Ministeri de Defensa. De fet a principis de febrer l’alcalde va mantindre una reunió a Madrid en la qual es van perfilar alguns detalls d’una cessió que permetrà a la ciutat disposar d’uns 27.000 metres quadrats de sòl públic.

Des de l’Associació de Veïns Santa Rosa-La Mistera confien que aquesta iniciativa puga ser prompte una realitat perquè porta molt temps parlant d’ella. Reconeixen que no és un procés fàcil perquè entenen que abans de fer la cessió Defensa ha d’escometre una sèrie d’actuacions en el recinteno és obrir les portes i ja està sinó que s’han d’adequar qüestions com els vials, l’enllumenat públic o la xarxa de clavegueram. Som conscients que tot això porta el seu temps“, explicava en COPE ALCOI Juan Moncho, president del col·lectiu. Així mateix afigen que la integració de la Colònia en el barri obri un ampli ventall d’oportunitats per a la zonatenim uns terrenys en els quals cal pensar bé el que volem fer perquè ací es poden habilitar perfectament places d’aparcament, una de les principals necessitats que ara mateix té la barriada. També s’obri l’opció de crear instal·lacions esportives, incorporar les piscines o que es creen noves infraestructures com un centre social“, conclou Moncho.

Des de l’Ajuntament van avançar en el seu moment que a més de les reivindicacions del barri, la Colònia ofereix possibilitat de crear noves zones verdes per a Santa Rosa unit a la possibilitat que secreen nous habitatges al costat de les quals ja existeixen dins del recinte. La idea que es persegueix és desenvolupar una sèrie de modificacions en el projecte que ja està preparant una empresa per tal d’integrar la Colònia en Santa Rosa i després aquest serà sotmés al Ple municipal amb la finalitat que, una vegada aprovat, siga sotmés a exposició pública.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *