Ja hi ha cartell anunciador per a la Cavalcada de Reis d’Alcoi de 2024

Aquest divendres s’ha conegut el nom del guanyador del cartell anunciador per a la CXXXIX Cavalcada de Reis d’Alcoi. Miguel Ángel Bonilla és l’autor del cartell que anunciarà l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient fins a la nostra ciutat el pròxim 5 de gener de 2024.

La seua obra ha sigut triada entre les 38 presentades. Bonilla, nascut a Ontinyent, va realitzar els estudis Disseny Gràfic i industrial a l’EASD d’Alcoi. Ha desenvolupat la seua tasca com a dissenyador gràfic i il·lustrador. Les seues obres han sigut, a més, reconegudes en certàmens d’àmbit nacional. “Miguel Ángel té un extens currículum com a dissenyador gràfic, que és la seua professió. Esta elecció del cartell marca l’inici del compte arrere dels màgics dies del Nadal Alcoià“, ha assegurat Jordi Martínez, regidor de Festes.

El guanyador ha aconseguit el premi únic de 1.200 euros, ja que la seua obra fou la més valorada pel Jurat. El cartell anunciador es penjarà en la façana de l’Ajuntament divendres 1 de desembre a les sis i mitja de la vesprada.

Altres reconeixements

En els últims anys Bonilla ha guanyat altres certàmens, com el cartell de Moros i Cristians d’Ontinyent del 2019, el logotip commemoratiu del 150 Aniversari de Creu Roja Zaragoza o el Bicentenari de la Batalla del Trocadero. En 2022 va ser guardonat amb el segon premi en els Premis Samsung d’Art Digital a Espanya i Portugal. Va dissenyar l’habitació 401 Maestro Hitchcock de l’Hotel Dormirdcine a Madrid.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *