Fundación Mutua de Levante inicia una intensa activitat cultural després de l’estiu

La sala cultural de la Fundación Mútua de Levante, que se situa en plena Plaça d’Espanya d’Alcoi, repren la seua activitat després de l’estiu i ho fa amb una intensa programació que arranca hui mateix. Serà amb la inauguració de l’exposició batejada amb el nom “La humanitat en guerra” preparada amb motiu del 150 aniversari de la presència de Creu Roja a la nostra ciutat.  Serà el tret d’eixida per a un intens mes de setembre en el qual hi ha previstes més exposicions com una mostra titulada ‘El cau de les sorpreses’, que farà possible Pep Sou, o una altra que té la denominació d’ “Identitats creuades”.

Fundación Mutua de Levante, al costat del Campus d’Alcoi de la UA, també farà possible la conferencia “Valor i preu del nostre oli d’oliva” a càrrec d’Enrique Moltó mentre que una altra de les conferències previstes es diu “Coopera sembrant esperança” i la farà possible María Elisa al costat de la posada en marxa de l’exposició ‘Batiks de Moçambic’ de la mà de l’Associació Kanimambo. Una altra de les xarrades és la denominada ‘La moda al 1873″ emmarcada dins de les activitats del 150 aniversari del Petroli impartida per José Luís Antequera. Completen el programa del mes la presentació del llibre ‘Peret’, de Jordi Raül Verdú, o els actes del citat aniversari de Creu Roja.

Sessions de cinema mut en la Setmana Modernista

Al setembre arriba la quarta edició del Cicle de Cinema Mut que fan possible la Universitat d’Alacant, Fundación Mutua de Levante i l’Ajuntament d’Alcoi dins dels actes previstos a la ciutat amb motiu de la Setmana i Fira Modernista. Aquesta vegada es projectaran dues pel·lícules destacant el dimecres 20 el film ‘La Quimera de l’Or’ de Charles Chaplin. Toni Reig, expert en cinema, explica els detalls d’aquesta projecció:

 

L’endemà  es podrà veure ‘The Artist’ de Michel Hazanavicius, un film que es projectarà el dijous 21 de setembre. Quico Carbonell destaca també les característiques d’aquesta proposta cinematogràfica:

 

Les pel·lícules es podran veure a la sala cultural de Fundación Mutua de Levante de la Plaça d’Espanya a partir de les 19:45h. L’entrada a l’espectacle és gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *