El PP demana la dimissió de Francés després de ‘la fallida’ conversió en zona de vianants del Centre

El Partit Popular d’Alcoi ha sigut contundent aquest dilluns a l’hora de demanar la dimissió tant de l’alcalde, Toni Francés, com del regidor Jordi Martínez. Els populars consideren que tots dos no haurien de seguir més al capdavant dels seus respectius càrrecs després del «caos» que ha suposat la conversió en zona de vianants del Centre; procés que ara deixarà de ser efectiu després de la sentència que anul·la el mateix.

Carlos Pastor, portaveu de la formació política, ha explicat que el Govern Local ha decidit no recórrer l’esmentada sentència «perquè sabien que tenien poques opcions de guanyar» i ha aventurat a més que l’executiu tenia por que una altra sentència desfavorable del Suprem «els anara a caure damunt de les pròximes Eleccions Municipals«, ha dit. El líder del PP ha insistit a més en que Francés «és el màxim responsable del procés fallit de conversió en zona de vianants» i l’ha acusat de no donar la cara «ha preferit amagar-se darrere del regidor de Mobilitat. La ciutadania ha hagut de pagar la incompetència d’un Govern al qual no li ha donat la gana escoltar les persones, veïns, comerciants ni a la resta de grups polítics«, va matisar. Finalment el portaveu popular ha reiterat que l’Executiu de PSOE i Compromís juga també a la improvisació després de quedar anul·lada la conversió en zona de vianants «no sabem com resoldran la situació en la queda ara l’hostaleria que podia traure taules al carrer ni tampoc el que ocorrerà amb unes multes que han causat un gran perjudici econòmic a la gent. Eixos diners li ho ha quedat l’Ajuntament i ara no saben com retornar-lo per a perjudicar més les arques locals«, ha conclòs.

 

Des del Partit Popular han qüestionat finalment si el Govern Local retornarà el premi que va aconseguir de mans de la Generalitat Valenciana en 2022 per la conversió en zona de vianants del Centre. Aquell guardó es va entregar en el marc dels actes organitzats en la Comunitat amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *