El PP de Muro es fractura a menys de tres mesos per a les Eleccions Municipals

La unitat del Partit Popular de Muro ha saltat per l’aire a menys de tres mesos per a la celebració de les Eleccions Municipals del pròxim 28 de maig. Dos dels edils que formen actualment el grup municipal han comunicat la seua baixa de la formació política després que no s’haja comptat amb ells de cara a formar part de la candidatura amb la qual el PP vol concórrer a l’esmentada cita electoral.

Es tracta del fins ara portaveu del partit a l’Ajuntament murero, Ángel Mollà, i la regidora Xelo Cascant. Tots dos han explicat que van ser a València a reunir-se amb la direcció regional del PP, per a portar-los un projecte projecte polític amb el qual presentar-se a les Eleccions, i assenyalen que no se’ls va tindre en compte perquè ja s’havia pensat en altres persones com a candidat i integrants de llistes. Els dos lamenten aquest fet i afirmen sentir-se profundament decebutsdesprés de més de setze anys treballant pel partit, i pel poble, no mereixíem que se’ns tractara així. Ens anem sense cap rancor i no renunciem a la idea de continuar millorant Muro“, van dir aquest dijous en la seua compareixença davant els mitjans de comunicació. A l’hora de buscar motius els ja ex del PP troben una justificacióse’ns ha penalitzat per haver deixat arrere les sigles en 2019 pactant amb partits allunyats ideològicament, pel simple fet de donar un canvi de rumb al poble, i per haver sigut crítics quan la Conselleria d’Educació estava en mans del Partit Popular pels retards que acumulava el projecte del Bracal“, van sentenciar. Després de la seua baixa del partit, Ángel Mollà i Xelo Cascant ja treballen en una agrupació d’electors, denominada ‘Muro Avança, i que es presentarà als comicistenim el 90% de la llista constituïda, comptem amb molt de suport al poble i ens presentem per a continuar els molts projectes que tenim pendents per a convertir a Muro en un poble millor“, van concloure.

Nou organigrama municipal fins al cap d’Eleccions

La Corporació Municipal queda ara amb quatre edils no adscrits dels quals 1 és l’alcalde, Gabriel Tomás, i els altres tres Kike Pascual, Ängel Mollà i Xelo Cascant després d’eixir d’Esquerra Unida i PP; respectivament. Els populars queden amb dues regidores, sent previsiblement Aida Martínez la portaveu, i la resta de bancada l’integren Compromís (4 regidors), PSOE (2 regidors) i Ciutadans (1). Aquests canvis no afecten per a res al pacte de govern subscrit fa quatre anys ja que, segons asseguren les parts implicades, els 4 No Adscrits, PP i Ciutadans seguiran amb el seu acord programàtic fins a esgotar la legislatura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *