El Cupó de l’ONCE deixa una bona alegria a Alcoi

El Cupó de l’ONCE del Cap de Setmana ha repartit un total de 100.000 euros a Alcoi, en 5 cupons premiats amb 20.000 euros cadascun, en el sorteig celebrat aquest passat diumenge 5 de març. La sort ha arribat a la nostra ciutat a través del sorteig del Cap de setmana i els cupons premiats s’han venut, concretament, en el barri de la Zona Nord.

El venedor afiliat de l’ONCE Enrique Bernabéu Esteve és qui va portar la sort fins a la nostra ciutat amb aquests 100.000 euros de l’esmentat Cupó Cap de setmana. S’han venut en TPV en el punt situat al carrer Sabadell número 22 i la quantitat del premi ha anat a parar a clients habituals del mateix venedor «fer un bon pessic sempre és una alegria i en aquest cas el motiu és doble. D’una banda s’han repartit 100.000 euros en total, que no està res malament, i aquesta quantia econòmica se l’han emportada clients meus de sempre. Estic molt content per aquest fet«, manifestava en COPE ALCOI aquest dilluns Enrique Bernabéu.

Recordar que el mateix Enrique Bernabéu Esteve és venedor de l’ONCE des de maig de l’any 2018. Està adscrit a l’Agència de l’Organització a Alcoi i aquest és un dels premis més importants que ha donat fins al moment.

Cupons premiats també a la província

D’altra banda, aquest passat cap de setmana l’ONCE va deixar una altra important quantitat de diners en altres punts de la província. Va ser a Elx i en aquesta cas van arribar un total de 3.000 euros a través d’un bitllet venut des del seu punt de venda al Carrer Jorge Juan d’aqueixa localitat. Indicar que els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels més de 19.000 agents venedors de l’Organització repartits per tota Espanya. A més, es poden adquirir a través d’Internet des de www.juegosonce.es, i en establiments col·laboradors autoritzats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *