Cope Alcoi publica el segon lliurament de la revista Sant Jordiet en Imatges

Ja ha sigut publicada el segon lliurament de la revista Sant Jordiet en Imatges, que edita Cope Alcoi. La publicació festera recull a tots els xiquets que han representat a la figura de Sant Jordi en les Festes de Moros i Cristians des de 1976 -any del VII Centenari de l’aparició del patró a Alcoi- fins a l’actualitat.

Els exemplars de la revista poden recollir-se, de manera gratuïta, a Milar Electrodomèstics Alcoi, tenda que es troba en el Centre Comercial Alzamora. Inclou, a més de les imatges dels Sant Jordiet, el programa de Festes de Moros i Cristians per a aquest 2023.

La portada és una obra del conegut pintor alcoià Germán Aracil, mort el mes de novembre passat de 2022.

Cope Alcoi presentarà a revista dilluns que ve 17 d’abril i ho farà amb un programa especial des de Milar Alcoi. En ell participaran diversos convidats que són o han sigut protagonistes de les Festes. Ens acompanyaran El Trencat -dissenyador de vestits de festes-, Rafa Pascual -Sant Jordiet 1991-, Jordi Olcina -Sant Jordiet 2007- i Tomás Pascual -Sant Jordiet 2017-. El programa s’emetrà a la una del migdia i posteriorment estarà disponible en la web.

En aquest segon lliurament de la revista han col·laborat l’Ajuntamient d’Alcoi, Cuines Galbis, Aceitunas El Serpis, Economy Cash, Los Jijonencos, Visauto, El Trencat, Aqualia, Un Colpet Pastor, Cabañero Ventanas, Francés Asesores, El Cortidor, Gabriel Amador Centro de Danza, Lucía Jover Abogada, Persianas San Valentín, Midas, Transportes Antonio Pascual, Econocar, Excel Asesores, Casa Color Reformas i el Col·legi Oficial d’Agents Comercials d’Alcoi.

La idea de recopilar a tots els Sant Jordiet que ha tingut la ciutat en la història de la Nostra Festa va arrancar l’any passat amb la publicació del primer lliurament de la revista. Va resultar impossible condensar tot el contingut en una sola edició, per la qual cosa aqueix primer lliurament va abastar des de l’any 1882 fins al 1975 i va veure la llum el dimarts 12 d’abril de 2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *