Suspenen les classes en La Salle d’Alcoi després de caure part del sostre pel vent

Les fortes ratxes de vent que es venen donant en les últimes hores comencen a causar incidències a la ciutat. Part del sostre del Col·legi La Salle d’Alcoi ha caigut, deixant la vorera plena d’enderrocs. Afortunadament no s’han registrat danys personals.

Un dels accessos al centre educatiu ha quedat bloquejat i la Policia Local d’Alcoi ha acordonat la zona. La Conselleria d’Educació ha confirmat que es suspenen les classes en el centre educatiu per a este divendres.

Més enllà d’este incident, a esta hora, el vent deixa també branques d’arbres caigudes en diferents zones d’Alcoi.

I és que, segons l’última actualització de dades oferida per AVAMET, s’han superat els 80 quilòmetres per hora en alguns punts de la ciutat. En la Zona Alta s’han arribat a registrar 93 km/h i a la Font Roja, 92 km/h.

Davant la situació, l’Ajuntament d’Alcoi ha anunciat que queden suspeses les activitats esportives a l’aire lliure en espais municipals i que els parcs romandran tancats. A més, des del Departament de Seguretat realitzen una sèrie de recomanacions. “També es recomana no passejar per parcs, jardins i places amb arbres i s’han tancat les portes dels parcs”, ha assegurat Raül Llopis, edil de Seguretat.

La Fira de Tots Sants suspén la seua activitat

Última hora en relació a la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Les fortes ratxes de vent que s’estan experimentant en les últimes hores han obligat a suspendre l’activitat fins a pròxim avís. Així ho ha anunciat Jordi Pla, alcalde de la localitat, en declaracions a Cope Alcoi durant el seu programa especial.

«Acabem de tindre la reunió tots els agents implicats. Hem pres la decisió de clausurar i tancar la Fira esta vesprada. L’alerta s’incrementa i hem tingut molts problemes amb carpes, lones… És el més responsable», ha explicat l’alcalde. I és que s’estan registrant ratxes de vent de 70 a 90 quilòmetres per hora.

A les huit de la vesprada tindran una nova reunió per a valorar la situació de cara a la jornada del divendres. «Per a demà segons els informes meteorològics ens indiquen que el vent serà normal», afig Pla.

Imatge: xarxes socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *