Carlos Mazón recolza la creació de sòl industrial i el desenvolupament del polígon Alcoi Sud

La Generalitat Valenciana mostra el seu compromís amb la necessitat que es cree sòl industrial a Alcoi. Eixe ha sigut precisament un dels temes que han tractat aquest dilluns Carlos Mazón, president de la Generalitat, i Toni Francés, alcalde d’Alcoi, en una reunió mantinguda durant la visita de Mazón a la ciutat.

Per al president, el desenvolupament de sòl industrial és una de les principals línies d’actuació del Govern autonòmic a la ciutat. “L’objectiu és ‘desestrangular’ el creixement industrial de sòl, tant per a l’alcalde com per a mi és prioritari. L’alcalde marca aquesta prioritat i és la mateixa que tenim nosaltres. I, per tant, cal caminar de la mà“.

Qüestió a la qual també s’ha referit l’alcalde d’Alcoi. I és que, en aquest àmbit, destaca el possible desenvolupament del polígon industrial Alcoi Sud, situat en la zona sud de la Canal -entre Alcoi i Ibi- i que suposaria la creació de prop d’un milió de metres quadrats de sòl. Francés ha matisat que es tracta d’un projecte amb un gran suport a la ciutat. “Ja ens hem emplaçat a començar a treballar la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Alcoi per a donar-li un viabilitat a eixe projecte que, a més, és un projecte amb un ampli consens a la ciutat i reclamat també pels empresaris. Volem desenvolupar-lo i posar-lo a la disposició de les empreses d’Alcoi i d’aquelles que vulguen desenvolupar la seua activitat a la nostra ciutat”.

Premis a l’empresa familiar

Precisament la cerca de sòl industrial és una de les reivindicacions de l’empresariat alcoià i de la comarca. Empresariat que ha sigut reconegut aquest dilluns en els XXVIII Premis d’AEFA, l’Associació d’Empreses Familiars de la Província d’Alacant. I un d’eixos guardons ha sigut per a Plàstics Inden, empresa d’Ibi.

Una signatura amb llarga trajectòria familiar. “Actualment estem ja en tercera generació, ja hi ha part de la família treballant en l’empresa. És un reconeixement important a la trajectòria d’empresa familiar”, ha assegurat Bernardo Guillem, el seu gerent, amb el qual hem pogut parlar en Cope Alcoi:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *