Autobús d’Alcoi a València: “tardar més de dues hores i mitja és lamentable”

El servei d’autobús que connecta Alcoi amb València, passant per Cocentaina i Muro, ha patit importants canvis des de principis d’aquest mes de febrer. I és que la Generalitat Valenciana ha canviat d’empresa concessionària i la nova línia, que substitueix a l’anterior, arriba ara fins a Xàtiva o València amb tan sols dos viatges directes al dia entre la nostra ciutat i la capital del Túria.

Els usuaris del bus han mostrat el seu malestar per la supressió de parades a Alcoi o per la duració que ara fa l’autobús. Estudiants, persones majors o adults que empren l’esmentat autobús per a acudir a València per qüestió d’oci o temes sanitaris, demanen que es torne a recuperar el servei com estava fins ara i fins i tot van més enllà a l’hora de demanar que s’augmenten les freqüències de pas tal com han assegurat alguns d’aquests usuaris en declaracions a COPE ALCOI:

 

Alcoi i Cocentaina demanen una solució urgent al problema

Des de l’Ajuntament d’Alcoi han anunciat la sol·licitud d’una reunió  urgent amb la Direcció General de Transports i Logística per a parlar sobre la línia d’autobús Alcoi-València i l’ús de l’Estació d’Autobusos de la nostra ciutat. Aquesta trobada, segons asseguren des del Consistori alcoià, ja va ser sol·licitada fa unes setmanes “i encara no s’ha obtingut resposta. Ara amb la problemàtica sorgida s’ha sol·licitat de manera urgent. Demanem que s’amplie la informació sobre el servei, resoldre els dubtes sobre els abonaments i també que l’empresa que fa ús de l’Estació d’Autobusos abone a l’Ajuntament d’Alcoi el corresponent cànon pel seu ús“, afirma l’edil de Mobilitat Jordi Martínez.

També Cocentaina ha instat la Conselleria d’Infraestructures que revertisca la situació. Des de la capital del Comtat demanen a més que tornen a estar operatives parades com la de l’Hospital La Fe o Plaça Espanya que “eren fonamentals per als qui feien ús del bus des d’aquestes comarques. No podem quedar-nos de braços plegats mentre la Generalitat castiga les nostres connexions amb València. Cada setmana, centenars de contestans i contestanes utilitzen el servei d’autobús per motius essencials de caràcter laboral, acadèmic o mèdic i no mereixen que el Consell, ocupat per Vox i el PP, els tracte com a ciutadans de segona“, conclou l’alcalde de la població; Jordi Pla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *