Arreglar les voreres d’Alcoi, una de les principals peticions de la ciutadania al nou Govern local

El manteniment dels carrers de la ciutat continua sent una de les principals reivindicacions de la ciutadania. I forma part de les peticions que els alcoians fan al nou Govern local format per PSOE i Compromís.

“Viu al carrer Cid i hi ha zones de la vorera que estan doblegades. Jo he d’anar per la cantonada o fins i tot baixar d’ella”, explica una ciutadana en declaracions a Cope Alcoi. “Els carrers estan fatal, et pots caure per qualsevol lloc. Fan falta millores per tots costats”, afig una altra.

A aquest problema que detecta la ciutadania se sumen uns altres com la neteja dels mateixos carrers. “Visc en el barri de Santa Rosa i allò és insuportable amb els coloms. Fa falta més neteja”.

També la falta de participació de la ciutadania en els projectes que es duen a terme és una de les reivindicacions que es fan als governants. “Seria més convenient que la ciutadania poguera saber els problemes que té la ciutat i opinar sobre ells“.

Les intencions de Francés i Cerradelo

La ciutadania té clar el que fa falta, però també els governants?. En Cope Alcoi hem parlat amb l’alcalde, Toni Francés, i el vicealcalde, Álex Cerradelo.

Cerradelo, el vicealcalde d’Alcoi, insisteix que un dels seus objectius és involucrar a la ciutadania en les polítiques que duguen a terme. “El primer compromís que tenim és que la ciutadania es parteix important de les decisions polítiques. Nosaltres ja estem plantejant fer aqueixes reunions amb les associacions implicades per a marcar aqueixa política que tindran les nostres regidories“.

 

Per la seua part Toni Francés ha tornat a insistir en la bona sintonia existent amb Compromís, a l’hora de treballar conjuntament, i ha tornat a tendir la mà a Guanyar i fins i tot al PP per a apartar línies roges que permeten avançar en la consolidació d’un projecte estable de ciutat. Finalment ha posat el focus en el nou mapa polític comarcal «el fet que PSPV i Compromís governem junts a Ibi-Alcoi-Cocentaina i Muro ens obri camí a reivindicar conjuntament que s’atenguen les nostres necessitats«, va dir l’alcalde.

El Govern Local ja treballa des d’ahir en els diferents departaments una vegada van quedar configurades les regidories. El repartiment d’aquestes últimes el pots consultar ací.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *