Arranca amb normalitat la jornada electoral a Alcoi

Arranquen les Eleccions Municipals i Autonòmiques. Des de les 9 del matí els col·legis electorals ja estan oberts. Es pot votar de manera ininterrompuda fins a les huit de la vesprada, quan es tanquen les urnes i comence el recompte de vots.

De moment, la jornada es desenvolupa amb normalitat i els ciutadans més matiners ja han acudit a depositar el seu vot en les urnes.

En Cope Alcoi pots seguir l’avanç de la votació i, a partir de les huit de la vesprada, programació especial en la qual s’anirà actualitzant l’escrutini i s’analitzaran les xifres.

Alcoi son 45.816 les persones majors d’edat amb dret a vot, les quals poden depositar les paperetes en les 176 urnes distribuïdes per les 88 taules dels col·legis electorals de la ciutat. En aquesta cita electoral set taules disposen d’una nova ubicació. Es tracta d’algunes de les taules que estaven situades en el Col·legi Santa Anna i que han passat al Centre Cervantes Jove (c/ Els Alçamora, 1). En concret són la 41U – 42A – 42B – 42C – 48A – 48B. Recordar també que per a acostar les urnes als votants, el Districte 2, Secció 3, s’ha subdividit en dues, quedant-se una taula on estava situada que és en l’AV Font Roja (El Camí, 40), i l’altra al Campus d’Alcoi UPV (Pl. Ferrándiz i Carbonell,1). En ambdues, es vota per proximitat. La taula que ha canviat és la 2-3-A.

D’altra banda, les persones que votaven en el Centre Social Eixample del carrer Isabel La Catòlica (en les taules 6-1-A, 6-1-B, 6-3-A i 6-3-B) han d’acudir a la nova adreça del Centre, al carrer Escultor Peresejo, 32. També voten en eixa mateixa adreça els electors assignats a les taules 6-4-A i 6-4-B, que anteriorment votaven en la Llar Residència El Teix, en l’avinguda de l’Alameda Camilo Sesto.

Nou candidatures a Alcoi

Nou candidats són els que opten a l’alcaldia d’Alcoi. El Partit Socialista manté la seua aposta en Toni Francés, després de dotze anys com a alcalde, i el Partit Popular aposta per una total renovació amb un projecte polític que lidera Carlos Pastor. També nou és el candidat de CompromísÁlex Cerradelo, mentre que el Partit de la Ciutadania d’Alcoi no ha renunciat a presentar-se tenint a Rafa Zamorano com a alcaldable. No va ser possible un acord entre Podem i Guanyar, formacions que van per separat amb Trini Rubio i Sergi Rodríguez com a candidats; respectivament. David Abad repeteix en VOXMarcos Martínez, ara regidor No Adscrit, opta a l’alcaldia amb el partit municipalista ADIN i Tercera Edat en Acció està de nou present amb Juan Calero aquesta vegada com a cap de llista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *