Aquestes són els avantatges que tindràs si t’inscrius en el I Torneig de Pàdel COPE ALCOI

COPE ALCOI ultima ja tots els preparatius per a celebrar una gran cita esportiva que donarà la benvinguda a l’estiu. Es tracta deI I Torneig de Pàdel, una cita que tindrà lloc els pròxims 15, 16 i 17 de juny en les instal·lacions d’Altamira Pàdel & Fitness, i per a la qual ja hi ha més de setanta inscrits.

El I Torneig de Pàdel de COPE ALCOI arrancarà dijous a la vesprada i s’estructura al voltant de tres categories masculines així com dues femenines. A més els participants rebran un pack de benvinguda, una vegada arriben a la competició, i hi haurà trofeus per als campions i subcampions. Al costat del mateix torneig, s’habilitaran diferents expositors en els quals el Concessionari Móvil Begar mostrarà les últimes novetats del mercat en matèria d’automoció. Així mateix, la firma Time2Padel donarà a conéixer els seus productes, de les millors marques, relacionats amb la pràctica del pàdel sense oblidar el gran ambient que hi haurà en les instal·lacions d’Altamira Pàdel & Fitness durant tot el cap de setmana «els inscrits en el torneig de pàdel no sols podran gaudir de la competició, sinó que tindran al seu abast una completa oferta gastronòmica en el nostre restaurant perquè així puguen recarregar piles després de les partides«, comptaven en aquesta emissora els monitors Raúl Gómez i Rubén Sendra. També ells comentaven alguns dels avantatges que porta el fet de participar en el I Torneig de Pàdel de COPE ALCOI «és una bona oportunitat per a fer esport, socialitzar, conéixer serveis que oferim com el gimnàs i fins i tot donar-se el primer capbussó de l’estiu en la nostra piscina. Que no s’ho pensen i que s’inscriguen«, afirmaven.

Les inscripcions tenen un preu de 20 euros per a no socis i de 15 euros per als quals són socis. Es poden formalitzar fins al 12 de juny ací i també trucant als telèfons 699 078 466 o al 684 180 444. Un torneig que fan possible Mòbil Begar, Pàdel Coronat, DK System, Electrodomèstics Benavent, Byon Ascensors i Boronat Abogados.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *