Arriben a la comarca les Jornades Gastronòmiques POP

Les comarques de l’Alcoià i El Comtat també participen en l’esdeveniment culinari POP, unes jornades gastronòmiques que impulsa Turisme Comunitat Valenciana i que tenen com principal objectiu promocionar els plats típics de cullera en el camí que ens portarà cap a l’hivern.

A la ciutat d’Alcoi participen en aquest projecte restaurants com el Sant Francesc 52, el Savoy, la Filà Vascos, Torre de Cotes, la Raconà Resto-Bar i el Bagaje de la Font Roja. Pel que fa al Comtat destaca El Lago de Planes i l’Alcoià el restaurant Nou Trinquet ubicat a la població de Castalla. Tots ells oferiran menús especials que inclouen els mencionats plats de cullera típics i identificatius de la nostra zona de muntanya.

Aquestes jornades POP foren presentades la passada setmana a Alcoi en presència d’Herick Campos (Director General de Turisme) així com Indira Amaya (Presidenta de l’Associació de Turisme Alacant Interior). A més es completen amb un encontre centrat en l’oleo-turisme que tindrà lloc a la Cambra de Comerç d’Alcoi el dimarts 17 de novembre de vesprada. Tota la informació la podràs consultar ací.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *