Arranca la celebració del Mig Any de la Fira de Tots Sants

Cocentaina compta ja els mesos que resten per a la próxima edició de la Fira de Tots Sants i aquest matí han començat totes les activitats preparades per tal de celebrar el Mig Any d’aquest esdeveniment. Cal assenyalar que aquesta cita arriba al mes de maig després de l’èxit que va suposar en 2019 la festa organitzada al Pla de la Font en primavera per tal de festejar la declaració de la mateixa Fira com a Festa d’Interés Turístic Internacional.

En el Mig Any trobem diferents iniciatives com el II Congrés de la Xarxa Comercial Fira de Tots Sants, dirigit a totes les empreses participants en el certamen, amb l’objectiu de facilitar les eines que permet millorar l’experiència de venedors i visitants. Per altra banda hui han començat les XV Jornades Gastronòmiques de la Fira de Cocentaina amb la participació de nombrosos establiments hostalers del poble que oferiran una variada oferta de cuina i productes de la terra fins al 22 de juny. Finalment se celebrarà el I FiraFest durant el cap de setmana amb música en directe, servei de barra a càrrecs dels pubs i cafeteries del poble o propostes per als més menuts el diumenge aquest Mig Any s’avança la Fira que tindrem i per al qual s’han organitzat una amalgama d’activitats perquè la gent vinga i gaudisca durant aquesta setmana de formació, gastronomia, música i de pas, conega el nostre municipi, ja que durant el cap de setmana tots els monuments de Cocentaina estaran oberts al públic amb visites guiades aprofitant la celebració del Dia Internacional dels Museus, afirma l’alcaldessa; Mireia Estepa. També la regidora de Fira ha convidat a gaudir de tota la programació preparadatindrem molt bon oratge i el Mig Any és una molt bona oportunitat per a crear ambient al poble així com dinamitzar l’economia local“, ha conclòs.

Després de la celebració del Mig Any totes les mirades se centraran en la pròxima edició de la Fira. Enguany, segons ha avançat l’organització, la cita tornarà al seu format habitual i se celebrarà del 29 d’octubre a l’1 de novembre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *