Activen els protocols de prevenció del Coronavirus a diversos centres educatius de Cocentaina

Cocentaina ha registrat els primers casos positius per Coronavirus en els seus centres educatius des que començara el curs escolar el passat mes de setembre.

Segons ha pogut saber COPE ALCOY a l’Institut de la Vila Comtal 2 alumnes de Batxillerat han donat positiu i els estudiants que han estat en contacte estret amb ells s’han realitzat durant el dia de hui les oportunes proves PCR. D’aquestes es coneixeran els resultats durant aquest dilluns 19 d’octubre. També una aula de tercer de primària d’un centre concertat està confinada per ser grup bambolla i en un dels col·legis públics ha estat una mestra la que ha donat positiu sense arribar a confinar cap aula. L’alcaldessa de la Vila Comtal i regidora d’Educació, Mireia Estepa, fa una crida a la calma i a la tranquilitat al mateix temps que destaca que els centres educatius han activat els protocols sanitaris amb total normalitatels contagis dels quals tenim informació no s’han produït dins dels col·legis, per a tranquilitat de tots, i s’han originat per altres tipus de relacions socials. Si tots tenim la responsabilitat que reclamen les autoritats sanitàries evitarem, reduirem i controlarem al màxim la Covid-19“, manifesta.

El Departament de Salut d’Alcoi manté en 972 els positius per Coronavirus detectats des de l’inici de la pandèmia i el nombre de morts està en 122 després de sumar una nova defunció a Muro la passada setmana. El diari de la pandèmia no reflecteix canvis des de divendres passat perquè no s’han actualitzat les dades per part de la Conselleria de Sanitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *