Jordi Pla, candidat de Compromís a l’alcaldia de Cocentaina

Compromís Cocentaina ja té candidat per a les eleccions municipals del pròxim maig de 2023. Jordi Pla encapçalarà les llistes de la formació per segona vegada, després de ser revalidada la seua candidatura en l’assemblea local de Compromís del passat 17 de desembre.

Pla és regidor a l’Ajuntament de Cocentaina des de 2015, un fet que considera clau en la seua candidatura. «Conec l’administració, porte set anys de regidor i és l’hora d’obrir les portes de l’Alcaldia per a tot el poble», assegura. I és que consideren des de la formació que és fonamental un canvi. «Cocentaina necessita que la col·loquem al lloc que mereix. El nostre projecte no va de sigles, ni d’uns contra altres. Va de nosaltres, del nostre poble. Va d’estima per fer un poble millor».

Els objectius si arriben a l’alcaldia els tenen clars: salvar el nucli antic; revitalitzar social, cultural i econòmicament Cocentaina; lluitar contra el canvi climàtic, i reforçar les polítiques d’igualtat. I, per aquest motiu, demanen el suport de la ciutadania. «Demanem la vostra confiança per portar avant un canvi que millore Cocentaina. I volem fer aquest canvi de la vostra mà, com hem fet aquests anys les propostes en l’oposició. És a dir, de baix cap a dalt, amb les vostres propostes i solucions», explica Pla.

Per al candidat és una prioritat involucrar a la ciutadania en el projecte. «Volem posar a les persones en el centre i que siguen la màxima prioritat de l’equip de govern».

Ara, a cinc mesos de les eleccions, treballen en el procés d’elaboració del seu programa electoral. I, per a definir-lo, es duran a terme sessions participatives amb simpatitzants de la formació i gent del poble.

Sabem el nom de l’alcaldable, però no de la resta de persones que concurriran a les eleccions en la llista de Compromís. Des de la formació expliquen que els noms es coneixeran en els pròxims mesos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *