Gran acollida a la presentació de la sèrie ‘Desenterrats’ en Alcoi

La Sala d’Actes de l’IVAM CADA d’Alcoi es va quedar xicoteta ahir dimarts 18 d’octubre durant la presentació oficial a Alcoi de ‘Desenterrats’, una sèrie que fou estrenada a À Punt la passada setmana, i que ha sigut rodada íntegrament a la nostra ciutat. L’acte va començar a les 19:30h de la vesprada i poc abans del mateix els assistents van poder fotografiar-se amb alguns dels actors de l’esmentada sèrie  així com els creadors de la producció.

Aquesta cerimònia fou conduïda pel periodista local Dani Moltó i va comptar amb la presència del director general d’À Punt, Alfred Costa, els directors de la sèrie, Xavi Cortés i Arnau Cortés, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, i la regidora de Turisme, Lorena Zamorano. Tots els presents van poder veure la promo del capítol 2, que s’emetrà aquest dijous, i alguns minuts d’aquest episodi. A més, els actors convidats van pujar a l’escenari per a explicar que ha suposat per a ells participar en aquesta experiència audiovisual.

En ‘Desenterrats’, que està rodada completament en Alcoi, es poden veure alguns escenaris com la Font Roja, en exteriors, i dins de l’Estació Científica de la Font Roja Natura. A més, el refugi de la Guerra Civil, Vila Vicenta, l’IVAM CADA Alcoi, el Cementeri de Sant Antoni Abad, o l’Àgora, entre molts altres llocs. Cal recordar que aquesta setmana la sèrie ha estat nominada als Premis Berlanga en quatre categories: Millor Sèrie de Ficció, Millor Actor Protagonista (Pep Sellés), Millor Direcció de Fotografia i iluminació (Cabo Guerra i Natxo Alapont), Millor Muntatge i Postproducció (Arnau Cortés, Carlos Hernández, Àngela Revert i Hèctor Monerris).

COPE ALCOI va estar present en aquesta presentació i vam poder parlar amb alguns dels protagonistes. Tot açò ens van contar Arnau Cortés, Xavi Cortés, Pep Sellés, Joan Gadea, Juli Cantó, Ramón Ródenas i Alfred Costa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *