Fundación Mutua Levante arranca 2022 amb una ampla activitat cultural

La Sala de la Fundació Mutua de Levante d’Alcoi ha començat el 2022 amb una completa oferta d’activitats que estan tenint lloc al llarg de tot aquest mes de gener. A aquestes propostes, se sumen també diferents iniciatives portades a terme per la Fundació en matèria social com la renovació del conveni amb SOLC. Amb aquest acord, Mutua Levante col-labora directament amb la Setmana Cultural de l’Associació Comarcal d’Ajuda en el Tractament del Càncer i promou una nova edició del Concurs de Relats Breus del qual pots consultar ací tota la informació.

En matèria cultural, la Fundació Mutua de Levante ha organitzat amb el CAEHA unes jornades sobre memòria familiar. En concret seran quatre i porten per títol “La memòria viscuda. Investigació històrica a partir dels records familiars”. La primera té lloc aquest dimecres 26 de gener i en ella Rafa Segura i Elisa Beneyto orientaran sobre com rastrejar persones desaparegudes en la Guerra Civil, l’1 de febrer Àngel Beneito tractarà de tècniques d’investigació amb fonts orals, el 3 de febrer Josep Lluís Santonja explicarà com treballar amb BIVIA (portal del patrimoni documental d’Alcoi) i el 16 de febrer Elisa Beneyto i Lluís Vidal faran una introducció a la genealogia, amb consells per a elaborar-se l’arbre familiar. Per assistir-hi cal avisar al correu info@fundacionmutualevante.org, per tal de controlar l’aforament.

Respecte a les exposicions, podrem veure les mostres “Al voltant dels borja” d’Orfeo Soler (entre el 21 de gener i el 29 d’abril), “Gritos” de Leandro Terol (entre el 20 de gener i el 25 de febrer) i “Filant intangibles” d’Anna Jordà ubicada en la Sala B (entre el 12 de gener i el 25 de febrer). Tot açò es completa amb altres iniciatives en vigor als diferents espais de la Fundació Mutua de Levante que pots consultar ací.

Tots els detalls de la programació cultural d’aquest mes de gener ens els han contat Pep Jordà (Patrono de la Fundació Mutua de Levante) i Nando Moncho (Responsable de la Sala Cultural). Ací tens l’entrevista completa:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *