El PP denuncia retards en l’habitatge públic de la Placeta Les Eres

El Partit Popular d’Alcoi ha denunciat el retard del projecte que plantejava l’Executiu Local del PSOE en matèria d’habitatge públic: la construcció d’un edifici amb pisos i espais comuns per a persones majors i joves. Aquesta iniciativa, segons va anunciar el Govern Socialista en 2018, estava prevista per a la Placeta de Les Eres.

La formació política explica al respecte que l’esmentat projecte, que aspirava a disposar d’1.960.000 euros, no ha sigut admés per Europa per a obtenir finançament del Pla Edusi. A més detallen que l’actuació tampoc ha sigut inclosa en el Pla Irta, pel qual la Generalitat promou la innovació i investigació per a la transició ecològica en l’arquitectura. L’Ajuntament s’havia presentat a l’edició de 2021 i la seua proposta ha sigut denegada «al PSOE se li tanquen les portes per a executar una proposta que ve anunciant de manera reiterada des de 2018 i de la qual ni tan sols ha sigut capaç de traure a concurs ja no l’obra, sinó la redacció del projecte. Instem als Socialistes a deixar-se d’una vegada per sempre de fer propaganda i de posar-se a treballar per a tirar avant els projectes que fins al moment no han passat de ser mers titulars de premsa«, afirma el portaveu del PP; Quique Ruiz.

Recordar que el projecte contemplava crear habitatges en els solars 102 i 104 del carrer de Sant Mateu, dins de la Placeta Les Eres. Amb aquesta construcció d’habitatges es volia promoure i facilitar l’accés a un habitatge públic dirigit a menors de 35 anys i a majors de 65 anys en el Centre Històric d’Alcoi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *