El PP denuncia la paràlisi del Pla Estratègic de Batoi

El Partit Popular d’Alcoi denuncia que el Govern Local del PSOE no ha posat en marxa cap de les mesures específiques recollides en el Pla Estratègic per millorar el Barri de Batoi.

Els populars alcoians indiquen que el citat Pla s’ha limitat a actuacions comunes per a tota la ciutat i assenyalen que queden per executar mesures per evitar la soledat, amb un pressupost de 20.000 euros, o la programació d’activitats lúdiques i culturals, dotada de 10.000 euros. A més afegeixen que altres iniciatives com la divulgació i protecció del Jaciment Arqueològic del Salt es va limitar el passat any a la tradicional jornada de portes obertes que es realitza cada agost “el PSOE ha estat incapaç de complir els seus propis plans. El Pla Estratègic de Batoi recull mesures que, o no s’han executat, o són genèriques per a tota la ciutat, de manera que no sabem com han afectat al barri“, assenyala el regidor Quico Cantó.

Finalment el PP lamenta que un projecte que va generar expectativa entre els veïns s’haja convertit en un “brindis al sol” per part de Govern d’Antonio Francés.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *