El Pla de la Font recuerda al poeta Vicent Valls

El Pla de la Font de Cocentaina, plaça emblemàtica i que compleix enguany 200 anys de la seua construcció, ha sigut el lloc elegit per a col·locar una placa que ret homenatge al poeta contestà Vicent Valls. Aquest ens va deixar, malauradament, en 2014 fa ara just sis anys.

El poema, inclòs en el poemari titulat ‘Els Baladres de la Nit’ i publicat a Alacant en l’any 2003, parla justament del Pla de la Font i descriu l’aspecte de la plaça en els mesos de tardor. Aiximateix es combina sobre una preciosa imatge de fons que mostra la font de la plaça i la vista del Castell des d’aquest punt, una estampa que forma un decorat inigualable per a apreciar de manera íntima i entranyable els versos de Vicent Valls “estem pensant en noves localitzacions al poble per a plasmar un fragment d’una obra, de manera que, a poc a poc, cada autor local tinga assignat el seu espai a Cocentaina“, assegura el regidor de Promoció Lingüística del Consistori contestà; Ivan Jover.

Una de les múltiples propostes que la Regidoria de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Cocentaina porta en el seu programa per a aquesta legisltura és traure la música i la poesia al carrer a través de diferents iniciatives.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *