Compromís demana que el Govern aporte tota la informació a Cultura

Compromís Alcoi ha demanat també explicacions al Govern Municipal del PSOE sobre el fet que les obres per a adequar diversos carrers del Centre s’han fet sense comptar amb els oportuns permisos de la Conselleria de Cultura. Des de la formació política lamenten que des del Consistori no s’estiga tenint en compte la normativa de la llei de patrimoni per a executar qualsevol mena d’intervenció.

Aixi mateix, insten al regidor d’urbanisme a què done totes les explicacions pertinents i emeta els preceptius informes. També es pregunten per què la regidoria d’obres no ha realitzat els passos obligatoris, exigits per escometre les obres al Centre «des de la Conselleria de Cultura, es recorda a la regidoria que el centre d’Alcoi està catalogat com BIC i qualsevol obra i reforma que es faça s’ha d’informar prèviament i tindre el vistiplau de la Conselleria, ja que parlem d’actuacions de transcendència patrimonial i s’han de fer segons la Llei de Patrimoni Cultural Valencià. I això no és el què s’ha fet a les obres realitzades per l’Ajuntament als darrers deu anys al centre de la ciutat«, afirma el portaveu de Compromís; Màrius Ivorra.

Les demandes de Compromís s’uneixen també a les denúncies festes la passada setmana per PP i Guanyar Alcoi. Els tres partits han coincidit en demanar amb urgència que l’executiu de Francés responga les exigències de Conselleria.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *