Cocentaina invertirà 440.000 euros als Polígons Industrials del municipi

L’Ajuntament de Cocentaina rebrà 347.789,10€ provinents de les ajudes per a la modernització dels Polígons Industrials de l’IVACE i aportarà 92.370€ del pressupost municipal per completar la intervenció de les obres.

En aquesta nova convocatòria el consistori ha optat per actuar als polígons dels Algars, Sants Cristòfol i la Llaona. Les intervencions que van a dur-se a terme consistixen en la millora i substitució de lluminàries mitjançant mesures d’eficiència energètica i baix consum en aquelles ubicacions que actualment no comptaven amb aquest sistema, la implantació i substitució dels serveis contra incendis i la millora de la senyalització viària tant vertical com horitzontal “les actuacions previstes són necessàries per acabar de dotar de serveis bàsics als nostres polígons“, afirma la regidora d’Indústria; Mariona Carbonell.

Assenyalar que també s’està treballant des de la regidoria amb tècnics per aconseguir la condició d’àrees industrials de la nostra localitat, objectiu que forma part del pla de treball de l’equip de govern contestà.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *