Cocentaina enceta nova campanya de pressupostos participatius

L’Ajuntament de Cocentaina ha posat en marxa una nova campanya dels Pressupostos Participatius amb l’inici de la fase de presentació de propostes. Aquest procés comença enguany abans per a que així els tècnics municipals disposen de major temps de cara a analitzar la viabilitat de les iniciatives presentades.

Com a novetat, enguany es demana que s’adjunte a la sol·licitud un full en el qual s’explique què es vol fer, a quin lloc es vol fer i el pressupost aproximat, si és possible, de la proposta. Una vegada tancat el termini per a presentar les propostes, passaran a la fase d’estudi de la viabilitat per part del personal tècnic municipal, que ha d’emetre els informes abans que s’acabe el mes de gener de 2022. En aquest moment es faran públiques les propostes amb la finalitat que la gent les conega i les valore, ja que la votació està previst que tinga lloc a finals del mes de febrer “animem a les persones que no n’han presentat mai a fer-ho i a confiar en l’ajuda que se’ls pot oferir per part del personal tècnic municipal en cas que tinguen dubtes o bé que no tinguen clar el procés que cal seguir per a presentar les propostes” afirma la regidora de Participació Ciutadana, Maite Valls.

El període per a presentar les propostes s’acaba el pròxim 15 de desembre a les 23:59h. La presentació de propostes es pot fer per dues vies: de manera presencial, al Servei d’Informació a la Ciutadania (SIC), ubicat a la planta baixa de l’Ajuntament, a través d’una instància general en paper; o bé telemàticament, l’opció més recomanable a hores d’ara, mitjançant la Seu Electrònica en cocentaina.sedeelectronica.es.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *