Cocentaina enceta el seu Pla d’Infància i Adolescència

L’Ajuntament de Cocentaina ha posat en marxa el seu Pla Local d’Infància i Joventut. El document contempla un període d’aplicació que va de l’any 2021 al 2025, amb l’aplicació de polítiques municipals d’atenció a la infància contestana des d’una perspectiva integral de l’acció local.

Aquest Pla s’estructura en huit àrees en funció d’iniciatives d’interés o d’activitat de la població infantil i adolescent contestana. Cadascuna d’elles estableix un nombre variable d’objectius específics i totes les actuacions dirigides a la infància i l’adolescència van encaminades a aglutinar o organitzar d’acord amb un enfocament comúvolem que aquest projecte siga un instrument que ajude a definir objectius i actuacions que milloren la qualitat de vida dels xiquets i xiquetes així com dels adolescents de la població“, afirma l’alcaldessa de la Vila Comtal; Mireia Estepa.

Cal assenyalar que per a l’elaboració del diagnòstic es va constituir una comissió amb representants municipals, tècniques de l’Ajuntament, els centres educatius i el teixit associatiu contestà, així com algunes empreses que treballen per al poble. A més, es van fer qüestionaris dirigits a la franja d’edat a la qual va adreçat el Pla.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *